Villkor & info.

Reklamation

Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation; kontakta oss via mail:[email protected] och ange att det gäller en reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt.

Ångerrätt

Vi följer Konsumentverkets regler.
Om du har beställt en vara som är tillverkad speciellt för dig går den inte att ångra efter påbörjad tillverkning.
Varan tillverkas just för dina behov.

Priser/Frakt

Du kan själv välja om du vill se priset inkl. eller exkl. moms i övre vänstra hörn.

Fri frakt.

Leveranstid

Vi levererar i regel inom fem arbetsdagar. Undantag kan förekomma exempelvis beroende på korrigeringar eller felaktigheter i materialet. Behöver du leveransen tidigare meddela oss via mail, oftast kan det ordnas, men eventuellt mot ett visst tillägg.

Leverans

I regel sänds leveranserna med varubrev.
Person- och företagsuppgifter. Se Klarna
De uppgifter du lämnar till oss lagras och uppdateras i vår kunddatabas. De kommer inte att användas i något annat sammanhang än vad som är nödvändigt för att vår affärsrelation ska fungera. Uppgifterna lämnas inte till tredje part utan kundens medgivande.

Åldersgräns

Genom att placera en order hos signoffice.se, garanterar du att vara minst 18 år eller har föräldrarnas tillstånd för köp. Genom att beställa någon av våra produkter, godkänner du att vara bunden av dessa regler och vilkor.

Cookies

Den här webbplatsen använder cookies endast för att spara artiklarna i varukorgen.